Samuel Stevenson & Son

Chartered Architects

Friends School Lisburn

Client:

Friends School Lisburn

Overview:

This new block was designed to accommodate the Music and Math Departments and is known as the ‘East Suite’. The ground floor provides the Music Department with 3o. music studios, 2no. of which can be opened up into one large space for large rehearsals. A number of practice rooms and a recording room have also been provided. The first floor provides a number of classrooms for the Math Department.

Externally as part of this contract we have provided extensive playground areas and overflow car parking. A landscaped courtyard to the front of the new block provides a link with the existing main school and the technology block.

Friends 1
Friends 1
Friends 1
Friends 2
Friends 3
Music Studio